;
;

Belastingspreekuur Medemblik en Hoorn

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Medemblik

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte aan de inwoners van gemeente Medemblik van woensdagochtend 4 maart t/m 29 april van 10.00 u tot 12.00 u in gemeentehuis Wognum, gebouw noord.

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Hoorn

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte voor 2019 aan de inwoners van gemeente Hoorn van maandagmiddag 2 maart t/m 27 april van 14.00 u tot 16.00 u in bibliotheek Hoorn, centrum. Wisselstraat 1.

 

Heb je moeite met je belastingaangifte?

Veel mensen vinden het invullen van hun belastingaangifte een hele klus. De aangifte moet ook digitaal worden gedaan. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Maar het is wel belangrijk dat het goed gebeurt. Veel mensen zijn hier onzeker over en sommigen gaan het uit de weg. Daardoor ontstaat het risico in de problemen te komen. Of lopen zij hulp of financiën mis waar ze eigenlijk wel recht op hebben. Daarom biedt de Formulierenbrigade hulp en uitleg bij het invullen van de belastingaangifte.

Wie kan bij Belastingspreekuur terecht?

Het Belastingspreekuur van de Formulierenbrigade is er voor iedere inwoner van de gemeente Medemblik en Hoorn. Maar speciaal voor ouderen, mensen die anderstalig zijn of die om andere redenen moeite hebben met (digitale) officiële communicatie en het houden van overzicht. Dit spreekuur is niet voor ondernemers. Als ondernemer kun je terecht bij een financieel dienstverlener of de Belastingdienst.

Gratis hulp

De deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade bieden deze hulp gratis aan. Speciaal voor inwoners met een laag inkomen en weinig vermogen. Een afspraak maken is niet nodig. Vergeet niet uw DigiD, BSN, bankrekeningnummer en andere benodigdheden mee te nemen naar het spreekuur.

Vragen

Voor vragen kunt bellen of mailen naar VrijwilligersNH 0229-576416 of info@vrijwilligersnh.nl.