Voortgang Hertenkamp Enkhuizen

We staan niet stil op het Hertenkamp. Waar we eerst heel hard gewerkt hebben om een goede werkplek van de kinderboerderij te maken, zijn we nu langzaamaan het aantal activiteiten aan het uitbreiden op onze prachtige locatie.

Bijna voor het echie.....

Zo zijn we begin november gestart met een houtactiviteit waar we producten maken voor de verkoop. Daarnaast zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor een fotoactiviteit die naar verwachting in mei 2020 van start gaat en hebben we vorige week de aftrap gehad voor het werken in de theetuin.  

We zijn van start gegaan met een cursus hygiënisch werken. De maand december gaan we gebruiken om proef te draaien. Gisteren mochten we ons eerste proefklantenpanel ontvangen die we verwend hebben met een heerlijke soep en lekkere broodjes van onze kaart. Zij waardeerden onze service met een dikke 8 en daar waren we natuurlijk dik tevreden mee. 

In de theetuin is in de winter plek voor ongeveer 25 gasten en in de zomer voor het dubbele aantal doordat onze gasten dan ook op het terras kunnen zitten. Het is een prachtige werkplek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in alle rust en veiligheid aan hun competenties kunnen werken waardoor ze sterker in het leven komen te staan en in sommige gevallen door kunnen groeien naar de arbeidsmarkt. We hebben nog volop plek voor nieuwe deelnemers!