Gezinsondersteuning thuis

Opvoeden is geen gemakkelijke taak. Zeker niet wanneer een kind speciale aandacht nodig heeft of wanneer u zich nog niet in uw rol als opvoeder op uw gemak voelt.

Gezinsondersteuning thuis
BuroFlo biedt ondersteuning thuis, zowel aan de jeugdige die het nodig heeft, als aan gezinnen. Er wordt coaching, begeleiding en advies gegeven bij verschillende opvoedingsvraagstukken.

Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG)

Soms zijn de verhoudingen ernstig ontregeld en zijn er meerdere problemen. Dit heeft zijn weerslag op alle leden van het gezin en staat de gezonde ontwikkeling van uw kind of kinderen in de weg. Dan kan IAG uitkomst bieden. IAG wordt geboden door ebc360 (ons expertise behandel centrum) en bestaat uit gezinsondersteuning thuis in combinatie met behandeling. Dit  helpt u en uw gezin bij het krijgen van overzicht, inzicht en het vinden van een nieuwe balans.

Meer informatie en contact
Neem contact met ons op via het formulier rechts.
Misschien weet u niet zeker of u deze hulp nodig heeft. U kunt dan gratis contact opnemen met de cliëntondersteuner. Zij kijkt met u naar uw situatie en denkt graag mee.

Aanmelden

Heeft u ondersteuning nodig? BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan.

Contact met BuroFlo

Heeft u een vraag voor BuroFlo of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem direct contact met ons op via dit formulier of bel naar 0229-57 68 68