Vrijetijdsbesteding

Kunt uw kind zijn draai en aansluiting niet vinden bij de reguliere activiteiten en (sport)clubs? Dan hebben wij mogelijk de uitkomst. Ons zusterlabel Vrijetijdsbesteding NH heeft een ruim aanbod aan (sport)clubs voor kinderen en volwassen die net wat extra begeleiding/voorwaarden nodig hebben om te kunnen genieten van hun deelname.

Activiteiten

Naast clubs en sport organiseert VrijetijdsbestedingNH ook regelmatig evenementen. Elke donderdagavond is er Denderende Donderdag Soos. Gegarandeerd gezelligheid, plezier en ontspanning voor jong en oud!

Kijk snel op de website voor het programma en meer informatie.

Meer informatie en contact

Wil je graag even samen met een van onze collega’s door ons programma heen voor passend advies of meer informatie? Geen probleem; Ze maken graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

En als ze niet de club of activiteit hebben die u zoekt, denken zij graag mee waar u ergens anders wel de aansluiting voor uw kind kunt vinden.

Gebruik het formulier rechts om contact op te nemen.

Contact met VrijetijdsbestedingNH

Wilt u meer informatie over vrijetijdsbesteding? Of wilt u zich aanmelden voor een activiteit? Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 0229 - 576 420 of info@vrijetijdsbesteding.nl