Gezinsondersteuning thuis

Opvoeden is geen gemakkelijke taak. Zeker niet wanneer een kind speciale aandacht nodig heeft of wanneer u zich nog niet in uw rol als opvoeder op uw gemak voelt.

Gezinsondersteuning thuis

BuroFlo biedt ondersteuning thuis, zowel aan de jeugdige die het nodig heeft, als aan gezinnen. Er wordt coaching, begeleiding en advies gegeven bij verschillende opvoedingsvraagstukken.

Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG)

Wanneer de situatie dermate ernstig is, dat de gezinsondersteuning niet genoeg hulp biedt, kan er worden opgeschaald naar Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling van ebc360 (ons expertise behandel centrum). Dit is bedoeld voor gezinnen die te maken krijgen met ernstige problemen bij het opvoeden, laten opgroeien en begeleiden van kinderen. IAG is een combinatie van gezinsondersteuning thuis en behandeling door een van onze behandelaars.

Meer informatie en contact

Neem contact met ons op via het formulier rechts.

Misschien weet u niet zeker of u deze hulp nodig heeft. U kunt dan gratis contact opnemen met de cliëntondersteuner. Zij kijkt met u naar uw situatie en denkt graag mee.

Aanmelden

Heeft u ondersteuning nodig? BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan.

Contact met BuroFlo

Heeft u een vraag voor BuroFlo of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem direct contact met ons op via dit formulier of bel naar 0229-57 68 68