Projecten

Behalve aanbieder van zorg en ondersteuning is BuroFlo ook ontwikkelaar van zorg. Dat gebeurt door en bij ProjectBuroFlo. Wij werken aan innovatieve projecten die de zorg verrijken en mensen laten floreren.

 

Het gaat dan vooral om het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe vormen van zorg en ondersteuning die bijdragen aan de zelfstandigheid en het welbevinden van de burger. Uitgangspositie is daarbij de vraag: Wat is er voor nodig dat iemand zo lang mogelijk, en zo zelfstandig mogelijk, thuis kan blijven wonen?

ProjectBuroFlo is partner van gemeentes en maatschappelijke organisaties. Samen bedenken en realiseren we projecten die mensen ondersteunen, versterken en met elkaar verbinden. Ons werkgebied is het sociaal domein; onze projecten richten zich op de Jeugdwet, Participatiewet en Wmo.

Bij ons bent u aan het goede adres voor innoverende projecten die verbinden, mensen in kwetsbare posities versterken en die de zelfredzaamheid van burgers vergroten. BuroFlo werkt hierbij graag samen met andere partijen. Bent u of is uw organisatie geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking? Klik dan hier.

Verder lezen

Het project Formulierenbrigade is een succes op verschillende locaties binnen West-Friesland

Projecten portfolio

Klik hier om ons projectenportfolio te bekijken.