ProjectBuroFlo

Behalve aanbieder van zorg en ondersteuning is BuroFlo ook ontwikkelaar van zorg. Dat gebeurt door en bij ProjectBuroFlo. Het gaat dan vooral om het uitdenken en ontwikkelen van nieuwe vormen van zorg en ondersteuning die bijdragen aan de zelfstandigheid en het welbevinden van de burger. Wat is er voor nodig dat iemand zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk thuis kan blijven wonen? Wij gaan graag op zoek naar het antwoord hierop.

Samenwerken

BuroFlo is er voor de burger. De burger die zorg of ondersteuning nodig heeft. Om bij te dragen aan de zelfstandigheid en eigen regie van de burger, dat stukje vrijheid en kwaliteit van leven, werkt BuroFlo graag samen.

-Samen met degene die de hulp nodig heeft, de burger

-Samen met de andere afdelingen en labels met hun eigen expertises binnen onze organisatie

-Samen met andere partijen die ook zorg en ondersteuning bieden

-Samen met degene die verantwoordelijk is voor het zorgaanbod in het sociaal domein: gemeenten


Samen weet je meer en samen bereik je meer. Bovendien wordt het nu toch wel enigszins onoverzichtelijke stukje zorglandschap dan meteen een stukje overzichtelijker voor degene die hulp nodig heeft.


Projecten in het sociaal domein doen wij het liefst niet alleen maar in samenwerking met andere zorgaanbieders. Samen weet je meer en kom je verder dan alleen en dus komen de gebundelde expertises ten goede aan de burger. Daar gaat het tenslotte om.


Voorbeelden van succesvolle projecten in samenwerking met andere partijen zijn:

Formulierenbrigade Hoorn, Zorg- en OnderwijsarrangementenZie verder ook ons project portfolio.

Heeft u of uw organisatie een goed idee en wilt u dat samen met ons tot een succes maken? Neem dan contact op met ons op.

 

Projectleider of –medewerker nodig?

Heeft u een project in het sociaal domein, maar zoekt u nog een daadkrachtige projectleider of projectmedewerker? Ga dan met ons in gesprek. Wie weet komen we samen tot een mooi resultaat.

Voor meer informatie neemt u via het contactformulier contact met ons op. 

Heeft u ondersteuning nodig?

BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan. Daar kunt u zich aanmelden voor datgene waarbij u ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de activiteiten van BuroFlo? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvang zo snel mogelijk reactie.