Een nieuwe ontwikkeling is de opzet van een Arrangemententeam in Enkhuizen. Wilgaerden, Omring, Esdégé-Reigersdaal, Leviaan, Baanbreker en LeekerweideGroep vormen een samenwerkingsverband waarbij zij hun dagbestedingsmogelijkheden via het Arrangementeam aan burgers gaan aanbieden. Andere dagbestedingsaanbieders uit Enkhuizen zijn ook van harte welkom zich aan te sluiten. Dat maakt het aanbod aan activiteiten alleen maar groter en meer gevarieerd. En dat is precies de bedoeling!


Deelnemers worden ingeschreven bij LeekerweideGroep, maar de activiteiten kunnen dus door Wilgaerden, Baanbreker, Esdégé-Reigersdaal of andere deelnemers aan het samenwerkingsverband geboden worden. De uitkomst kan een arrangement van verschillende dagbestedingsactiviteiten zijn bij verschillende aanbieders. Een heel mooie samenwerkingsvorm dus! Voorwaarde is wel een beschikking van de gemeente.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Makelaar Daginvulling, Marleen Heijstee, via m.heijstee@leekerweidegroep.nl of kijk op http://www.daginvulling-kers.nl/

Heeft u ondersteuning nodig?

BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan. Daar kunt u zich aanmelden voor datgene waarbij u ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het Arrangemententeam? Neem dan hieronder contact op met de Makelaar Daginvulling, Marleen Heijstee.