de Kers daginvulling in Enkhuizen

In Enkhuizen is er sinds kort een arrangemententeam daginvulling: de Kers. Hiermee is de cliënt niet meer gebonden aan één enkele aanbieder van dagbesteding, maar heeft deze meer vrijheid en wordt er een passend arrangement samengesteld door de Makelaar daginvulling Marleen Heijstee.

Deze bundeling van krachten is mogelijk dankzij een prachtige samenwerking van meerdere aanbieders van dagbesteding (Stichting De Baanbreker, LeekerweideGroep, Omring, Leviaan) en Gemeente Enkhuizen.

Andere dagbestedingsaanbieders uit Enkhuizen zijn ook van harte welkom zich aan te sluiten. Dat maakt het aanbod aan activiteiten alleen maar groter en meer gevarieerd. En dat is precies de bedoeling!

De beschikking wordt toegewezen aan LeekerweideGroep, maar de cliënt kan gebruik maken van het aanbod van activiteiten door alle deelnemers van het samenwerkingsverband. De uitkomst kan een arrangement van verschillende dagbestedingsactiviteiten zijn bij verschillende aanbieders.

In dit krantenartikel wordt het concept helder toegelicht.

Voor meer informatie kijkt u op http://www.daginvulling-kers.nl/ of vult u het formulier rechts in.

Aanmelden

Heeft u ondersteuning nodig? We helpen je graag verder! 
Neem contact op met onze consulenten Zorg & Welzijn:

0229-57 6868
leekerwijzer@leekerweidegroep.nl

Contact met arrangemententeam De Kers

Heeft u een vraag voor arrangemententeam De Kers? Neem via dit formulier direct contact op met de Makelaar Daginvulling, Marleen Heijstee.