Formulierenbrigade Hoorn

De Formulierenbrigade is een initiatief van Bibliotheek Hoorn en BuroFlo en bedoeld voor iedere inwoner van Hoorn die moeite heeft met correspondentie van instanties of overheid.

Bij de Formulierenbrigade wordt hulp hij formulieren geboden door vrijwilligers van VrijwilligersNH. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden en de hulp is gratis. Hiermee wordt een laagdrempelige en toegankelijke hulp geboden, wat bijdraagt aan preventie. Tijdens het inloopspreekuur is er een medewerker van de afdeling Bijzondere bijstand van gemeente Hoorn aanwezig. Doorverwijzing in beide richtingen verloopt soepel. Bovendien kan er gemakkelijk relevante informatie worden verkregen en terugkoppeling worden gegeven.

Meer informatie
Lees hier meer over de tijden en locaties.
Klik hier voor de folder van Formulierenbrigade Hoorn

Beelden zeggen meer dan tekst:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/261014/de-formulierenbrigade-helpt-west-friezen-die-moeite-hebben-met-lezen-en-schrijven

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het formulier rechts.

Vrijwilligers
Heeft u interesse om als vrijwilliger te helpen bij de Formulierenbrigade? Neem dan contact op via het formulier rechts. 

 

 

Contact met BuroFlo

Heeft u een vraag voor BuroFlo of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem direct contact met ons op via dit formulier.

Contact over vrijwilligerswerk

Heeft u een vraag over vrijwilligerswerk? Of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Neem via dit formulier direct contact op met VrijwilligersNH.