Mw. de V is 50 en kan haar werk lichamelijk niet meer aan. Zij heeft geen kinderen

Situatie

Mw. de V werkt al haar hele leven bij de postbezorging. Zij is nu in de 50 en kan het lichamelijk niet meer aan. Mw. de V woont alleen, heeft een klein netwerk en geen kinderen.

Cliëntondersteuner

De familie trekt aan de bel bij een cliëntondersteuner. Mw. de V blijkt nooit een warme maaltijd te eten, het huis blijkt verwaarloosd. Mw. de V geeft soms te veel geld uit aan onnodige spullen, die ze dan in de verpakking laat zitten. Gaandeweg komen er steeds meer dingen naar boven, waaruit blijkt dat Mw. de V is vereenzaamd en zichzelf verwaarloost.

De cliëntondersteuner zoekt samen met Mw de V en haar familie contact met de gemeente. Er komt een gesprek. Hierop wordt er thuiszorg ingeschakeld, daarnaast krijgt ze Ambulante begeleiding. Ook wordt er een jobcoach vanuit haar werk benaderd.

Nu

Met de thuiszorg, Ambulante ondersteuning en de jobcoach komt Mw. de V stapje voor stapje verder, op het tempo dat zij aan kan. De cliëntondersteuner zorgt dat de hulpverlening op gang komt, en dat alles goed op elkaar wordt afgestemd.

Contact met de cliëntondersteuner

Wilt u gratis hulp en advies van een cliëntondersteuner? Vul dit formulier in of bel naar 06 183 439 44.