Wat doet BuroFlo?

Mensen, jong, oud, met of zonder aandoening of beperking moeten in staat zijn hun leven te leven zoals zij dat willen. Daar staat BuroFlo voor. Wanneer zij daar tijdelijk hulp, ondersteuning of advies bij nodig hebben, regelen en organiseren wij die. Op school, in het gezin, aan huis of op het werk.

Wij zijn partner van gemeentes en maatschappelijke organisaties. Samen bedenken en realiseren we projecten die mensen ondersteunen, versterken en met elkaar verbinden. BuroFlo is werkzaam op het sociaal domein: alle vormen van dienstverlening die onder Jeugdwet, Participatiewet en Wmo vallen zijn ons werkgebied. Maar ook voor vragen over ondersteuning op het gebied van langdurige zorg en zorgverzekeringswet kunt u bij BuroFlo terecht: samen met onze zusterlabels binnen LeekerweideGroep kunnen wij deze mogelijk wel beantwoorden. 

Bij ons bent u aan het goede adres voor innoverende projecten die verbinden, mensen in kwetsbare posities versterken en die zelfredzaamheid van burgers vergroten.

Wij bieden ambulante ondersteuning aan huis, werk of school, onafhankelijke cliëntondersteuning, en organiseren activiteiten die mensen verbinden, versterken en helpen deelnemen met anderen in hun omgeving.

Heeft u ondersteuning nodig?

BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan. Daar kunt u zich aanmelden voor datgene waarbij u ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de activiteiten van BuroFlo? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvang zo snel mogelijk reactie.