Uw vraag, ons uitgangspunt

In onze werkwijze gaan we uit van uw (hulp)vraag. Wat heeft u nodig en welke mogelijkheden zijn er voor u? Uitgangspunt daarbij is het behouden of vergroten van uw eigen kracht en zelfredzaamheid. Daar waar er niet direct een oplossing voorhanden is, wordt die samen met u gecreëerd zodat een passend aanbod aan hulp en ondersteuning ontstaat. Voorop staat dat we dit zoveel mogelijk in uw eigen omgeving en binnen uw eigen sociale netwerk willen realiseren.

Beschikking

Wie zorg of ondersteuning nodig heeft, krijgt dat niet zomaar.  Eerst moet dit worden aangevraagd bij uw gemeente. Dit heet een beschikking. Deze beschikking is een voorwaarde om daadwerkelijk hulp te krijgen. Wanneer u het lastig vindt om deze beschikking te regelen, kunnen we u daar altijd mee helpen.

Meer informatie hierover is te verkrijgen bij onze consulenten Zorg en Welzijn, tel. 0229-576868 of per e-mail: Leekerwijzer@leekerweide.nl.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Weet u nog niet zo goed wat u precies nodig heeft of wie u het beste kan helpen? Neem dan contact op met de onafhankelijke cliëntondersteuner. Zij kan u helpen uw vraag goed te formuleren. Zij helpt bovendien met het keukentafelgesprek met de gemeente en het vinden van een hulpverlener die bij uw wensen en behoeften past. De cliëntondersteuner geeft onafhankelijk advies en u kunt hier gratis gebruik van maken.

Contact opnemen cliëntondersteuner

Wilt u gratis hulp en advies van een cliëntondersteuner? Vul dit formulier in of bel naar 06 18 34 39 44. 

Heeft u ondersteuning nodig?

BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan. Daar kunt u zich aanmelden voor datgene waarbij u ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de activiteiten van BuroFlo? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvang zo snel mogelijk reactie.