Gespecialiseerde Oppaszorg

Onbezorgd een middag of een avondje uit? Even tijd voor elkaar of voor uzelf? Dat moet kunnen. En daar gaan wij, BuroFlo en LeekerweideGroep, samen met u voor zorgen!

Zorg voor u zelf
Voor ouders/verzorgers met kinderen die speciale zorg of aandacht nodig hebben, kan het moeilijk zijn de zorg even uit handen te geven. Even tijd voor zichzelf nemen is niet zomaar georganiseerd. Een oppas uit het eigen netwerk of via een oppascentrale is vaak geen optie. Logeeropvang, hoe gezellig ook, is door het wegbrengen en ophalen weer een te grote en ingrijpende onderneming. Het gaat immers maar om enkele uurtjes zorgdelen.

Uitkomst
Gespecialiseerde oppaszorg is dan de uitkomst. BuroFlo en LeekerweideGroep werken samen om deze vorm van ondersteuning mogelijk te maken. De oppas komt bij u in huis en neemt de zorg en begeleiding voor uw kind over.

Meer informatie en contact

Klik op onderstaande afbeelding om de folder te openen.
Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via het formulier rechts.

 

Aanmelden

Heeft u ondersteuning nodig? BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan.

Contact met BuroFlo

Heeft u een vraag voor BuroFlo of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem direct contact met ons op via dit formulier of bel naar 0229-57 68 68