;
;
ABC versie

Individuele ondersteuning

Ondersteuning thuis

Alle mensen - jong, oud, met of zonder aandoening of beperking- moeten in staat zijn hun leven te leven zoals zij dat willen. Wanneer u tijdelijke of langdurige hulp of ondersteuning nodig heeft, regelen wij die voor u. BuroFlo ondersteunt u op school, in het gezin, aan huis of op het werk met Ambulante ondersteuning.

Bekijk hier de folder of lees verder voor voorbeelden van Ambulante ondersteuning.

Ondersteuning thuis

We bieden ondersteuning aan huis bij de verzorging en begeleiding van thuiswonende kinderen met een beperking of begeleidingsvraag. Door de zorg voor een bepaalde tijd over te nemen, kunt u als verzorger tijd besteden aan andere taken of tijd voor uzelf nemen.

Gezinscoach

Opvoeden is geen gemakkelijke taak. Zeker niet wanneer een van de gezinsleden extra zorg of aandacht nodig heeft. We bieden ondersteuning aan gezinnen met leden met een beperking of begeleidingsvraag.

De ondersteuning richt zich op het coachen van u als ouder, het begeleiden van de andere gezinsleden en het geven van advies bij vragen over de opvoeding.

Individuele coaching

We bieden ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen, maar bij sommige zaken wel wat hulp kunnen gebruiken. Door de coaching van onze medewerkers kunnen mensen langer zelfstandig wonen of leren zij goed voor zichzelf en anderen zorgen. Heeft u ondersteuning of advies nodig voor korte of langere tijd bij een bepaald gebied van uw leven? Aarzel niet om deze te vragen. Daar zijn we voor.

Social return

Wanneer u langere tijd niet heeft gewerkt door ziekte of andere oorzaken, is het moeilijk om terug te keren in een baan. De afstand tot de arbeidsmarkt is vaak te groot om in één stap te overbruggen. Wij kunnen u dan helpen deze sprong in wat meer en kleinere onderdelen te nemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze consulenten Zorg Bemiddeling via het formulier rechts. U kunt zich ook direct aanmelden.

Individuele ondersteuning

BuroFlo biedt ondersteuning aan mensen die zelfstandig wonen maar bij sommige zaken wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Dit noemen we bij BuroFlo: Ambulante ondersteuning.

Lees meer op de pagina over Ambulante Ondersteuning of in de folder.

Heeft u ondersteuning of advies nodig, voor korte of langere tijd, bij een bepaald gebied van uw leven? Aarzel niet om deze te vragen. Daar zijn we voor! Gebruik het formulier rechts.