Leer-/werktrajecten

IetsAnders is een leer- en werkbedrijf. Hier ervaren deelnemers welk werk het beste bij hen past, leren nieuwe vaardigheden en doen werkervaring op. Met deze leerschool vergroten de deelnemers hun kans op terugkeer op de arbeidsmarkt. Behalve deelnemers aan het leer-/werktraject werken hier ook mensen met een rijk arbeidsverleden. Zij kunnen vanwege arbeidsongeschiktheid niet meer werkzaam zijn. Maar hebben een schat aan ervaring en kennis en delen die graag met anderen.

Voor wie?

Schoolverlaters, herintreders, oudere langdurig werkzoekenden, deelnemers met een arbeidsbeperking.  

Doelstelling:

Deelnemers krijgen bij IetsAnders weer zicht op hun mogelijkheden en toekomst. Samen met de begeleiding wordt een doelstelling bepaald. Dat doel is de focus voor het verdere traject. Dat kan terugkeer naar school zijn of een leer-/werktraject naar (betaald) werk . Maar ook werkvaardigheden zoals het aanleren van regelmaat  en op tijd en goed voorbereid op het werk komen. Samenwerken met je collega’s en je baas, zelfstandig opdrachten uitvoeren. Deze werkvaardigheden helpen passend werk te vinden èn te behouden.

Waar:

Bij onze eigen leer-/werkbedrijven: in Opmeer, Hoorn, Zwaag  en Enkhuizen. Maar trajecten volgen bij een werkgever in de regio West-Friesland is ook mogelijk. Hierbij wordt u begeleid door één van onze jobcoaches.

Heeft u ondersteuning nodig?

BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan. Daar kunt u zich aanmelden voor datgene waarbij u ondersteuning nodig heeft.

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer weten over de activiteiten van BuroFlo? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvang zo snel mogelijk reactie.