Leer-/werktrajecten

IetsAnders is een leer- en werkbedrijf. Hier ervaren deelnemers welk werk het beste bij hen past, leren nieuwe vaardigheden en doen werkervaring op.

Met deze leerschool vergroten de deelnemers hun kans op terugkeer op de arbeidsmarkt. Behalve deelnemers aan het leer-/werktraject werken hier ook mensen met een rijk arbeidsverleden. Zij kunnen vanwege arbeidsongeschiktheid niet meer werkzaam zijn. Zij hebben een schat aan ervaring en kennis en delen die graag met anderen.

Deelnemers

Deelnemers zijn veelal schoolverlaters, herintreders, oudere langdurig werkzoekenden, deelnemers met een arbeidsbeperking.  Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt is bij ons welkom.

Doelstelling

Deelnemers krijgen bij IetsAnders weer zicht op hun mogelijkheden en toekomst. Samen met de begeleiding wordt een doelstelling bepaald. Dat doel is de focus voor het verdere traject. Dat kan terugkeer naar school zijn of een leer-/werktraject naar (betaald) werk . Maar ook werkvaardigheden zoals het aanleren van regelmaat  en op tijd en goed voorbereid op het werk komen. Samenwerken met je collega’s en je baas, zelfstandig opdrachten uitvoeren. Deze werkvaardigheden helpen passend werk te vinden èn te behouden.

Locaties

Deelnemers werken bij onze eigen leer-/werkbedrijven in Opmeer, Hoorn, Zwaag  en Enkhuizen. Ook is het mogelijk om een traject te volgen bij een werkgever in de regio West-Friesland. Hierbij wordt u begeleid door één van onze jobcoaches.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kunt terecht op de website van IetsAnders.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via het formulier rechts.

Aanmelden

Heeft u ondersteuning nodig? BuroFlo helpt u graag verder. Klik hieronder om direct naar het aanmeldformulier toe te gaan.

Contact met BuroFlo

Heeft u een vraag voor BuroFlo of wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem direct contact met ons op via dit formulier of bel naar 0229-57 68 68