;
;

Contacten leggen met anderen

Mensen zijn sociale dieren. Contact met anderen is belangrijk. Soms is wat hulp nodig bij het (weer) opbouwen en onderhouden van sociale contacten.

Contactgroep, kookgroep en drempel/doe-groep

Het hebben van een sociaal netwerk is belangrijk maar niet vanzelfsprekend. Soms is wat hulp nodig bij het (weer) opbouwen en onderhouden van sociale contacten.

Ambulante ondersteuners kunnen u hierbij helpen. Er zijn gezellige en leuke initiatieven om bij aan te sluiten. Of er worden initiatieven voor u ontwikkeld:  bijvoorbeeld gezamenlijk koken en eten. Er zijn momenteel drie verschillende groepen voor het uitbreiden en onderhouden van sociale contacten:

De Ambulante dienst van BuroFlo biedt  drie verschillende groepen voor het uitbreiden en onderhouden van sociale contacten:

  • Contactgroep
  • Drempel/Doe-groep
  • Kookgroep

Bekijk hier de flyer. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via het bovenste formulier rechts.

Vrijwilliger of bezoekvriend

Soms is het fijn om iemand te hebben om geregeld even mee te kletsen of samen er op uit te trekken. Of iemand om op terug te vallen voor bepaalde klussen of diensten. Misschien is een vrijwilliger dan een uitkomst. Een betrouwbare persoon die u helpt met de kleine klussen aan huis. Of iemand die regelmatig even op bezoek komt en de wereld even weer wat groter maakt. BuroFlo kan u hierbij helpen. Neem contact op via het onderste formulier rechts.

Vrijetijdsbesteding NH

Het label VrijetijdsbestedingNH organiseert clubjes en activiteiten. Hier kunt u andere mensen ontmoeten. Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 

 

Contact over vrijwilligerswerk

Heeft u een vraag over vrijwilligerswerk? Of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Neem via dit formulier direct contact op met VrijwilligersNH.