Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Medio september start in West-Friesland een mooi initiatief voor jongeren met autisme: Een kinderkookcafé. BuroFlo start dit initiatief samen met Autstekend, een vooruitstrevende organisatie die al een paar jaar met succes een kinderkookcafé in Alkmaar runt. Het kinderkookcafé is geschikt voor kinderen met autisme – en mogelijk een verstandelijke beperking - in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

En nu komt het kinderkookcafé naar Hoorn.

BuroFlo
Lees verder

LeekerweideGroep biedt ondersteuning aan kwetsbare mensen. Er is ontzettend veel over onze diensten te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Je treft ons op diverse beurzen, markten, braderieën en evenementen hier in de regio. Help je mee?

BuroFlo
Lees verder

Wethouder Theo van Eijk heeft op 27 maart officieel de Formulierenbrigade Hoorn geopend.  Samen met hulpvrager Antoon Duijn verrichtte hij om 13.30 uur de openingshandeling in de Centrale Bibliotheek in de stad. Direct na opening konden de vrijwilligers weer aan de slag. De brigade voorziet duidelijk in een behoefte. De brigade is vanaf begin maart operationeel en heeft ondertussen al heel wat mensen geholpen. 

BuroFlo
Lees verder