;
;

Nieuws

We vertellen je graag over onze zorg en ondersteuning. Maar ook over hoe leuk het is bij ons te werken of het zorgvak te leren. Maar beter nog dan vertellen: KOM HET ERVAREN!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Annette Fijn van Draat en Renata Fideli zijn door de Raad van Toezicht van WLGroep benoemd tot de nieuwe Raad van Bestuur. Zij treden respectievelijk per 1 juni en 1 juli 2022 aan. Ze volgen daarbij John Kauffeld op, die interim de WLGroep met Peter Hoppener heeft bestuurd.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Corona heeft ons allemaal getroffen. Vandaar dat op 29 juni om 14.00 uur WilgaerdenLeekerweideGroep een digitale herdenkingsdienst houdt.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vandaag ondertekenden Iris van Bennekom en Paul Zegveld, bestuurders van WilgaerdenLeekerweideGroep op digitale wijze de samenwerkingsovereenkomst met vertegenwoordigers van Nedap, Peter van Soolingen, commercieel directeur Nedap en Jan-Willem Mooij van Nedap.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Kijk aan! 17 tablets in ontvangst mogen nemen van de Gemeente Hoorn. Mycroft Hoorn heeft deze gebruiksklaar gemaakt, zodat de eerste beeldgesprekken al gevoerd zijn. Dank!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

We leven nu met z’n allen in een bijzondere tijd. De Corona-crisis heeft gevolgen voor iedereen. Het kan leiden tot stress, zorgen en spanning. Ondertussen gaat de behoefte aan zorg of hulp gewoon door, of wordt zelfs groter. Heb jij of een gezinslid op dit moment hulp of ondersteuning nodig, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Of maak je je zorgen om je ouder wordende vader of moeder?

Denk dan aan de onafhankelijk cliëntondersteuner. Deze ondersteuner kan je gratis van informatie en advies voorzien of kortdurend ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Doe jij ook mee om onze locaties te versieren met jouw hart voor de zorg?

(N.a.v. de oproep "Mijn hart voor de zorg" waarin de verenigingen van artsen, verloskundigen, tandartsen en fysiotherapeuten gezamenlijk Nederlanders oproepen om een wit shirt met een hart achter de ramen te hangen)

VrijwilligersNH
Lees verder

De FormulierenBrigade wijklab Grote Waal is donderdag 13 februari om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Simon Broersma.

Direct na de opening zijn er al 3 inwoners van de Grote Waal geholpen door de deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade.

VrijwilligersNH
Lees verder

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Medemblik

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte aan de inwoners van gemeente Medemblik van woensdagochtend 4 maart t/m 29 april van 10.00 u tot 12.00 u in gemeentehuis Wognum, gebouw noord.

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Hoorn

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte voor 2019 aan de inwoners van gemeente Hoorn van maandagmiddag 2 maart t/m 27 april van 14.00 u tot 16.00 u in bibliotheek Hoorn, centrum. Wisselstraat 1.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Privacy is een recht. Toch weten maar weinig mensen hoe het precies zit met privacy. Om die reden is de Dag van de Privacy in het leven geroepen. Om mensen bewust te maken van dit recht en bewust te maken wat privacy precies inhoudt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Wil je graag werken op een basisschool of in een zorginstelling? Maar is het voor jou niet mogelijk om een MBO niveau 1 diploma te behalen? Misschien is de SoTOPleiding iets voor jou!

BuroFlo
Lees verder

Per januari 2020 zullen Wilgaerden en LeekerweideGroep samengaan. Door de fusie ontstaan nieuwe en ruimere mogelijkheden om zorg en ondersteuning verder op maat vorm te geven en zorgvernieuwende projecten te initiëren.

BuroFlo
Lees verder
1 2 3