Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Stel, jouw kind heeft een vorm van autisme. Dat heeft impact. Op het kind zelf, op het gezin, op de omgeving. Contact maken en vriendschappen sluiten leren kinderen op jonge leeftijd. Dat wordt geoefend, bijgesteld en verder ontwikkeld in ieder contact.

LeekerweideGroep
Lees verder

De Deen sponsoractie is weer begonnen! Deen sponsort dit jaar goede doelen en Deen Bangert-Oosterpolder steunt het Kinderkookcafé Westfriesland! Een kinderkookcafé speciaal voor jongeren met autisme.

BuroFlo
Lees verder

Medio september start in West-Friesland een mooi initiatief voor jongeren met autisme: Een kinderkookcafé. BuroFlo start dit initiatief samen met Autstekend, een vooruitstrevende organisatie die al een paar jaar met succes een kinderkookcafé in Alkmaar runt. Het kinderkookcafé is geschikt voor kinderen met autisme – en mogelijk een verstandelijke beperking - in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

En nu komt het kinderkookcafé naar Hoorn.

BuroFlo
Lees verder

LeekerweideGroep biedt ondersteuning aan kwetsbare mensen. Er is ontzettend veel over onze diensten te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Je treft ons op diverse beurzen, markten, braderieën en evenementen hier in de regio. Help je mee?

BuroFlo
Lees verder
1 2