Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Op 31 januari hebben de directies van Stichting LeekerweideGroep, Woonzorggroep Samen, het Dijklander Ziekenhuis (locaties Hoorn en Purmerend ) en Milieuplatform Zorgsector en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord de Green Deal Zorg ondertekend. 

LeekerweideGroep
Lees verder

Goed nieuws! Wegens groot succes breidt het Kinderkookcafé uit naar Enkhuizen!
Op zaterdag 2 maart openen we wekelijks de deuren van het kookcafé in Enkhuizen en koken en bakken we van 15 tot 17 uur. Locatie: de keuken van Westerhof, Westerstraat 175, 1601 AG Enkhuizen.

 

 

 

BuroFlo
Lees verder

De Kers is een samenwerkingsverband tussen Leviaan, Baanbreker, LeekerweideGroep, Esdégé-Reigersdaal, Omring en gemeente Enkhuizen.

LeekerweideGroep
Lees verder

Stel, jouw kind heeft een vorm van autisme. Dat heeft impact. Op het kind zelf, op het gezin, op de omgeving. Contact maken en vriendschappen sluiten leren kinderen op jonge leeftijd. Dat wordt geoefend, bijgesteld en verder ontwikkeld in ieder contact.

LeekerweideGroep
Lees verder

Nieuw in West-Friesland: een kinderkookcafé voor jongeren met een vorm van autisme en/of AD(H)D.

BuroFlo is dit prachtige initiatief gestart samen met Autstekend, een vooruitstrevende organisatie die al een paar jaar met succes een kinderkookcafé in Alkmaar runt. Het kinderkookcafé is geschikt voor kinderen met autisme (ASS) – en mogelijk een verstandelijke beperking - in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Het kinderkookcafé zit in Hoorn en in Enkhuizen.

Hoorn: Elke woensdagmiddag van 15:45 tot 17:45 uur en elke zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur
Enkhuizen: Elke zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur.

BuroFlo
Lees verder
1 2