;
;

Gratis hulp en advies van een onafhankelijk cliëntondersteuner

We leven nu met z’n allen in een bijzondere tijd. De Corona-crisis heeft gevolgen voor iedereen. Het kan leiden tot stress, zorgen en spanning. Ondertussen gaat de behoefte aan zorg of hulp gewoon door, of wordt zelfs groter. Heb jij of een gezinslid op dit moment hulp of ondersteuning nodig, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Of maak je je zorgen om je ouder wordende vader of moeder?

Denk dan aan de onafhankelijk cliëntondersteuner. Deze ondersteuner kan je gratis van informatie en advies voorzien of kortdurend ondersteunen op het gebied van zorg en welzijn.

Komt de onafhankelijk cliëntondersteuner normaal bij je thuis om je te helpen, in deze Corona-tijd vindt de hulpverlening op afstand, via telefoon of beeldbellen plaats. En hiermee blijken de cliëntondersteuners je ook heel goed te kunnen helpen.

Er zijn verschillende zorg- en welzijnsorganisaties in West-Friesland die onafhankelijke cliëntondersteuning bieden. BuroFlo is daar een van. Zou jij in contact willen komen met een van onze cliëntondersteuners? Stuur dan een mail naar: cliëntondersteuner@buroflo.nl of bel 06-18343944.

Zie voor meer informatie de website van BuroFlo of deze poster.