;

Dagbesteding

Wanneer je je dag besteed door bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig maar ook zinvol zijn, voel je je goed.

Een daginvulling biedt structuur aan uw dag, daagt uit en laat u nieuwe dingen leren. BuroFlo en haar zusterlabels bieden allerlei vormen van daginvulling bij u in de buurt.

Dagbesteding

Wanneer u voor meerdere dagdelen per week een vaste daginvulling zoekt, kunt u terecht bij het label Leekerweide. Zij bieden allerlei vormen van dagbesteding, zoals bijvoorbeeld schilderen, koken, bezig zijn met planten of dieren, houtbewerking, muzikale activiteiten, meubels maken, techniek, en vormingsactiviteiten.

Onze consulenten Zorg&Welzijn vinden altijd wel iets dat bij u past! Neem contact op via het formulier rechts.

Als u in Enkhuizen woont en een daginvulling zoekt, heeft u geluk: Hier is een speciaal arrangemententeam dat kan helpen bij de zoektocht. Kijk hiervoor op de website van De Kers.

Vrijetijdsbesteding

Als je een leuke of sportieve club zoekt om bij aan te sluiten, kun je vast wel iets leuks vinden op de website van het label Vrijetijdsbesteding NH. Bij hun kun je workshops volgen, muzieklessen krijgen en sport beoefenen. Ook organiseren zij regelmatig evenementen. Elke donderdagavond is er Denderende Donderdag Soos. Gegarandeerd gezelligheid, plezier en ontspanning! Kijk snel op de website voor het programma.

Leer-/werktrajecten

Misschien wil je graag werken, en heb je daar begeleiding bij nodig. Kijk dan eens op de pagina over leer-/werktrajecten.