Noord-Holland

De zorgmakelaar die ondersteunt als u meer wilt weten over mantelzorg of een leer- en werktraject in Noord-Holland

BuroFlo Noord-Holland

Bij BuroFlo in Noord-Holland zorgen wij ervoor dat burgers floreren: zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen door middel van verschillende vormen van ondersteuning. Zo biedt BuroFlo bijvoorbeeld mantelzorg, een leer- en werktraject en zijn wij een prominent zorgmakelaar in de regio's Noord-Kennemerland, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland.

Zorgmakelaar Noord-Holland

Als zorgmakelaar Noord-Holland brengt Buroflo vraag en aanbod bij elkaar. Zorg en welzijn komen hier voor de kwetsbare burger samen. Wij werken samen met verschillende organisaties in de regio en beschikken daarom over een groot contactnetwerk, waarbij mensen met verschillende expertises kunnen samenwerken met de mensen die het het meest nodig hebben. Het behouden van zelfstandigheid van hulpbehoevenden heeft bij ons prioriteit.

Mantelzorg Noord-Holland

BuroFlo biedt mogelijkheden voor mantelzorg Noord-Holland. Norma Stapel is de contactpersoon hiervoor en kan bereikt worden via 0229-576416. Een mail sturen naar vrijwilligerswerk@leekerweide.nl is ook een mogelijkheid. Ook voor het 'ontzorgen' van mantelzorgers, die vaak emotioneel zwaar werk doen en ook weleens 'ontlast' willen worden, kan BuroFlo uitkomst bieden. Cursusaanbod of een plansysteem met verschillende contactpersonen kan uitkomst bieden. Tineke van Gelderen is hiervoor de contactpersoon en kan per email bereikt worden via vangelderen@kerweide.nl of via 0229-576802.

Leer- en werktraject Noord-Holland

Mensen met een beperking of ouderen kunnen meer invulling aan hun dag geven via een leer- en werktraject Noord-Holland bij BuroFlo. Zo is er groen- en boerderijwerk te doen, bakken en koken en horecawerkzaamheden. Een dagbesteding vindt plaats in West-Friesland op verschillende locaties. Tevens kan via BuroFlo gewerkt worden bij 'Iets Anders', een werk leerbedrijf voor mensen die ver van de arbeidsmarkt afstaan. Het doel van dit bedrijf is het begeleiden van mensen richting een scholing, werk of dagbesteding te begeleiding. Er wordt hier gewerkt met een coach en zijn er werkplekken beschikbaar bij werkgevers. Op de website van Buroflo vindt u een aanmeldingsformulier.