;
;

Nieuws

Nieuw in West-Friesland: Kookcafé CookAUT!, een kookcafé voor jongeren met een vorm van autisme en/of AD(H)D.

BuroFlo is dit prachtige initiatief gestart samen met Autstekend, een vooruitstrevende organisatie die al een paar jaar met succes een kinderkookcafé in Alkmaar runt. Het kinderkookcafé is geschikt voor kinderen met autisme (ASS) – en mogelijk een verstandelijke beperking - in de leeftijd van 8 tot 18 jaar.

Kookcafé CookAUT! zit in Hoorn en in Enkhuizen.

Hoorn: Elke woensdagmiddag van 15:45 tot 17:45 uur en elke zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur
Enkhuizen: Elke zaterdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur.

BuroFlo
Lees verder

Het kan je niet ontgaan zijn: vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet gelden, de AVG. Hier lees je wat dit voor jou betekent.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

LeekerweideGroep biedt ondersteuning aan kwetsbare mensen. Er is ontzettend veel over onze diensten te vertellen. En dat doen we dan ook graag. Je treft ons op diverse beurzen, markten, braderieën en evenementen hier in de regio. Help je mee?

BuroFlo
Lees verder

Wethouder Theo van Eijk heeft op 27 maart officieel de Formulierenbrigade Hoorn geopend. Samen met hulpvrager Antoon Duijn verrichtte hij om 13.30 uur de openingshandeling in de Centrale Bibliotheek in de stad. Direct na opening konden de vrijwilligers weer aan de slag. De brigade voorziet duidelijk in een behoefte. De brigade is vanaf begin maart operationeel en heeft ondertussen al heel wat mensen geholpen. 

BuroFlo
Lees verder
1 2 3